nussa^ Administrator
Število prispevkov : 178 Join date : 02/06/2009 Age : 30 Kraj : Mb ;*
| Naslov sporočila: Besedila pesmi, ki jih poje Maite sama Pet Sep 25, 2009 6:00 pm | |
| V to temo spadajo pesmi, ki jih Maite poje sama. Navedite naslov pesmi, zaželjen pa je tudi prevod. | |
|
katarina Moderator
Število prispevkov : 160 Join date : 22/09/2009
| Naslov sporočila: Re: Besedila pesmi, ki jih poje Maite sama Pon Sep 28, 2009 7:27 pm | |
| CUANDO EL AMOR SE ACABA (Rebelde):
Me levanto y no estás, De mi mente te vas. Confundida yo estoy, Sin saber dónde voy. Y soy... Una chica enamorada de tus caricias. Y hoy... Haga paro y no es un motor. Buscando sin saber Con quién vas a ceder. Me resigno a pensar Que con otra tu estás jugando Y voy... Preparando cicatrices del corazón Que hoy Se libera de tu control.
Y no puede entender, No quiero comprender La razón de esta situación Más no puedo seguir Dependiendo de tu calor. El amor se acabó, La pasión terminó, Tu recuerdo lo siento bien Pero el día de hoy, Ya tu voz se desvaneció.
Ya no busco color, El detalle murió. Y me niego a pensar, Que a tu lado yo brillaré. Y voy... Preparando cicatrices del corazón Que hoy Se libera de tu control.
Y no puede entender, No quiero comprender La razón de esta situación Más no puedo seguir Dependiendo de tu calor. El amor se acabó, La pasión terminó, Tu recuerdo lo siento bien Pero el día de hoy, Ya tu voz se desvaneció.
Y no puedo seguir asi Necesito mas de ti.
Prevod:
Vstanem se in te ni Iz misli mi odideš. Zmedena sem, Brez da bi vedela kam grem. in sem... punca zaljubljena v tvoje očarljivosti. in danes... (Haga paro?)in to ni motor. Iščem brez vednosti S kom boš. Nočem misliti na to, da se z drugo igraš in grem... pripravljat koščke srca ki se danes osvobodijo iz tvoje kontrole.
In ne morem razumeti, Nočem razumeti Razloga za to situacijo Ampak ne moren nadaljevati Odvisna od tvoje toplote.. Ljubezen se je končala, strast je ugasnila, Tvoj spomin še vedno dobro čutim Ampak od danes naprej, Je tvoj glas pozabljen.
Več ne iščem toplote, podrobnost je umrla. In nočem misliti, da sem zraven tebe žarela. in grem...
pripravljat koščke srca ki se danes osvobodijo iz tvoje kontrole.
In ne morem razumeti, Nočem razumeti Razloga za to situacijo Ampak ne moren nadaljevati Odvisna od tvoje toplote.. Ljubezen se je končala, strast je ugasnila, Tvoj spomin še vedno dobro čutim Ampak od danes naprej, Je tvoj glas pozabljen.
Un ne morem nadaljevati tako Potrebujem več tebe.
In ne morem razumeti, Nočem razumeti Razloga za to situacijo Ampak ne moren nadaljevati Odvisna od tvoje toplote.. Ljubezen se je končala, strast je ugasnila, Tvoj spomin še vedno dobro čutim Ampak od danes naprej, Je tvoj glas pozabljen | |
|