katarina Moderator
Število prispevkov : 160 Join date : 22/09/2009
| Naslov sporočila: [Anahi] Solo kariera Sre Sep 23, 2009 6:51 pm | |
| V to temo objavljajte samo ključne novice [datume koncertov .. itd.] Anahi in nič drugega. | |
|
katarina Moderator
| Naslov sporočila: Re: [Anahi] Solo kariera Sob Okt 03, 2009 9:30 am | |
| Prihaja Mi Delirio World Tour
Oboževalci Anahi že lahko slišijo njen prvi single Mi delirio na vseh radijskih postajah. Pesem je nastala v sodelovanju z Gil Cerezom in Ulisesom Lozanom iz skupine Kinky, ki so zahvaljujoč svoji kreativnosti ustvarili to tako plesno pesem.
Novi album Anahi bo izšel 24. novembra, njegov stil bo popolnoma drugačen od tega kar je pevka pela skupaj z RBD. Hkrati bo album izšel v Mehiki, ZDA, Kostariki, Kolumbiji, Argentini in Španiji.
Novi album, na katerem bo tudi omenjena pesem pa bo modrooka Anahi predstavila s turnejo, ki se bo imenovala Mi delirio World Tour, je obvestila njena založba.
Bivša RBD-jevka bo začela svojo promocijsko turnejo albuma 3. novembra v Sao Paulu, Braziliji v Areni HSBC, trajala pa bo do maja 2010. Obiskala bo države kot so Argentina, Mehika, ZDA, Kolumbija, Venezuela, Paragvaj, Urugvaj, Bolivija, El Salvador, Gvatemala, Honduras, Nikaragva, Costa Rica, Panama, Peru, Ekvador, Čile, Romunija, Slovenija, Hrvaška, Črna gora, Poljska, Srbija, Španija, Dominikanska Republika, Portoriko, med drugimi.
vir: univision.com | |
|
nussa^ Administrator
Število prispevkov : 178 Join date : 02/06/2009 Age : 30 Kraj : Mb ;*
| Naslov sporočila: Re: [Anahi] Solo kariera Čet Okt 15, 2009 4:21 pm | |
| Album pevke Anahi se bo imenoval MI DELIRIO, tukaj pa že lahko slišimo delček njene nove, že druge pesmi: KLIK! | |
|
katarina Moderator
| Naslov sporočila: Re: [Anahi] Solo kariera Pon Okt 19, 2009 10:04 am | |
| Solo CD pevke Anahi je že v predprodaji na Amazonu. Obišči stran, ter si zagotovi svojo izdajo CD-ja. KLIK!Mi Delirio Audio CD (24 November, 2009) Cena: $14.98 Znamka: Emi Latin | |
|
katarina Moderator
| Naslov sporočila: Re: [Anahi] Solo kariera Sob Okt 31, 2009 7:21 pm | |
| Na amazon.com, so objavili previewe vseh pesmi iz novega CD-ja od Anahi, ki se bo imenoval Mi Delirio.KLIK! | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: [Anahi] Solo kariera | |
| |
|